Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Szabóság - ruhajavítás
Extra méretű női öltözet méretre készítése
There are no translations available.

Az átlagostól eltérő magasságú és testalkatú hölgyek számára a francia és olasz divattrendeket figyelembe véve, kiváló minőségű olasz szövetekből, kézműves igényességgel kivitelezett utcai és alkalmi öltözetek méretre készítését vállaljuk. Lehet bármilyen méretproblémája, az általunk készített ruházat pontosan az Ön méretére készül!

Extra meretu noi ruha

Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor egy ruha valahol feszül, fodrozódik! Ezzel szemben a méretre készített ruhadarab kényelmes, mindenhol kellemesen ölel körül, nem szorít sehol, nem fenyeget azzal, hogy a második fogás után már nem tudjuk begombolni, vagy felhúzni az enyhítésül leengedett cipzárt.
Termékeink egyesítik a kifinomult eleganciát a garantált minőséggel és kényelemmel.
Amennyiben már kész ruhadarabjával vannak méretgondjai, természetesen abban is tudunk segíteni, alakító-szabóink nagy rutinnal végeznek ruhaalakítási feladatokat, hogy Ön kellemesen érezhesse magát kedvenc ruhájában.

Az extra méretű női ruházat elkészítése fontos ruhatervezési feladat, hiszen a ruha mintázata, szabása, és színe is slankíthat.

Tehát egy profin megtervezett ruhában ugyanaz a személy kimondottan jól festhet, míg egy konfekciószabású ruhában sokkal kevésbé.
Talán ez a leglényegesebb különbség a szabósági termékek, és a futószalagon gyártott konfekcióméretű termékek között. Amennyiben extra méretű ruházatra van szüksége, és igényes a jó megjelenésre, várjuk szabóságunkban!

 

1072. Bp. Akácfa u. 41.  Telefon:  06-1 / 478-0000; Mobil:  06-20/ 478-0000; 06-30/ 478-0000

Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon

Ruhaklinika ruhaalakítás, ruhajavítás, ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum  - lakossági szolgáltatások
Hő és hangszigetelőfüggöny - térelválasztók