Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Szabóság - ruhajavítás
Extra méretű férfi öltözet méretre készítése
There are no translations available.

Extra méretű férfi öltözet – esküvői öltöny, szmoking, zakó, mellény, üzleti öltöny, és hagyományőrző ruházat készítése kézműves igényességgel. Mivel az általános konfekcióméret csak keveseknek adatik meg, vásárláskor az öltöny, nadrág, és még néha a kabát is igazításra szorul. A ruhaigazítás azonban csak bizonyos keretek között lehetséges, ha valaki ezeket a kereteket kinőtte valahol, ott már igazítással nem lehet megoldani a méretproblémát.


extrameret

Amennyiben az átlagnál jóval nagyobb méretet hord, bizony a legjobb, ha pontosan az Ön méretére készül a ruhadarab! A méretre készített öltözetben megvan a kellő komfortérzete, így érvényesülni fog a ruha viseletében az egyik legfontosabb szempont: a kényelem! Az Ön elvárásai ugyanazok kell, hogy legyenek, mint bármely más, konfekcióméretet jobban megközelítő társáé.
Vagyis, a ruházat nem csupán jól kell, hogy kinézzen, kényelmes is legyen! Ebben segíthetünk Önnek.

Attól, hogy extra, vagy telt méret, nem szabad emiatt kompromisszumokat kötnie! Extra méretű férfi ruházatát méretre készítjük el önnek!

Extra méretű esküvői öltöny, szmokingkészítés:
Szalonunkban esküvői öltönyök, szmokingok széles választéka kapható. Vannak extra méretek is, de az igazán extra, telt méretekre már egyedileg készítünk ruházatot. Lehet bármilyen telt, vagy magas, pontosan az Ön méretére készül az esküvői öltöny, szmoking, de lehet frakk, zsakett, és bármilyen társasági ruha, amit csak szeretne. Ilyen esetekben néhány inget is tudunk méretre készíteni, amelyek harmonizálnak a készülő öltözethez.

Extra méretű üzleti öltözet méretre készítése:
Az üzleti életben a korábban alaptrendként meghatározó sötét, esetenként fekete színvilágú öltönyök voltak a jellemzőek, mára azonban ez kezd megváltozni. Az úgynevezett hipszterek, lazaságukkal enyhítettek ezeken a feszes szabályokon, így ma már elfogadott egy világosabb színű öltönykabát is, egy sötétebb nadrággal, lazán kigombolt inggel.
Az Ön döntése, hogy melyik irányvonalat szeretné képviselni, akár tradicionális üzleti ruházatra vágyik, akár kicsit lazább stílusra, öltözködési tanácsadóink segítenek kiválasztani az Önhöz leginkább illő, lehető legjobb fazont. Ha ez sikerült, a megvalósításhoz gyakorlatilag minden információ megvan, szabóink az elképzelése alapján elkészítik Önnek a megálmodott ruházatot. Ilyen esetekben néhány inget is tudunk méretre készíteni, amelyek harmonizálnak a készülő öltözethez.

Extra méretű hagyományőrző ruházat készítés:
Korhű zsinóros ruházat, esetleg modernebb ruházat hagyományos elemekkel - bármit is választ, mindenképpen a méretére kell, hogy készítsük. Ebből nincs raktárkészlet. Akár esküvői, akár korabeli Bocskai ruházatot szeretne, viselete nem csupán igényesen néz majd ki, kényelmes is lesz, hiszen pontosan az Ön méretére készítjük el.

Belvárosi divatszabóságunk ajánlata:
Az átlagostól eltérő magasságú és testalkatú urak számára a francia és olasz divattrendeket figyelembe véve, kiváló minőségű olasz szövetekből, kézműves igényességgel kivitelezett utcai és alkalmi öltözetek méretre készítését vállaljuk. Lehet bármilyen méretproblémája, az általunk készített ruházat pontosan az Ön méretére készül! Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor egy nadrág például leüléskor valahol feszül, fodrozódik! Ezzel szemben a méretre készített ruhadarab kényelmes, mindenhol kellemesen ölel körül, nem szorít sehol, nem fenyeget azzal, hogy a második fogás után már nem tudjuk begombolni, vagy felhúzni az enyhítésül leengedett cipzárt.

Ruhaalakítás, ruhaigazítás:
Amennyiben már kész ruhadarabjával vannak méretgondjai, természetesen abban is tudunk segíteni, alakító-szabóink nagy rutinnal végeznek ruhaalakítási feladatokat, hogy Ön kellemesen érezhesse magát kedvenc ruhájában.

Az extra méretű ruházat elkészítése kiemelkedő ruhatervezési feladat, hiszen a ruha mintázatával, alapszínével, szabásával, sőt, anyagának esésével is tudunk játszani, pozitívan befolyásolva ezzel a végeredményt. Tehát egy profin megtervezett ruhában ugyanaz a személy kimondottan jól festhet, míg egy konfekciószabású ruhában kevésbé lesz jó az összkép. Talán ez a leglényegesebb különbség a szabósági termékek, és a futószalagon gyártott konfekcióméretű termékek között.
Termékeink egyesítik a kifinomult eleganciát a garantált minőséggel és kényelemmel.
Ha tehát extra méretű ruházatra van szüksége, és fontos Önnek a kényelem, várjuk szabóságunkban!
Extra méretű férfi öltözet – esküvői öltöny, üzleti öltöny, szmoking méretre készítése
Energy Öltönyszalon és Kosztüm Szabóság 

 

1072. Bp. Akácfa u. 41.  Telefon:  06-1 / 478-0000; Mobil:  06-20/ 478-0000; 06-30/ 478-0000

Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon

Ruhaklinika ruhaalakítás, ruhajavítás, ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum  - lakossági szolgáltatások
Hő és hangszigetelőfüggöny - térelválasztók