Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Szabóság - ruhajavítás
Alkalmi és esküvői öltöny méretre készítés, kölcsönzés
There are no translations available.

Alkalmi és esküvői öltönyök méretre készítése, kölcsönzése.
Esküvői öltöny, szmoking, alkalmi öltönybérlés kisfiúknak és óriásoknak is!

Alkalmi, esküvői öltönyök méretre készítéseAlkalmi, esküvői öltönyök méretre készítése:
Divatszabóságunk vállalja egyedi alkalmi viselet tervezését, kivitelezését. Az alkalmi, esküvői öltönyök különböző stílusban készülhetnek: készülhet az idei őszi/téli divattrend szerint, készülhet a konzervatív formavilág jegyében, valamint a megrendelő iránymutatása alapján is. Persze mindhárom esetben lehetnek átfedések, így mi a tervezés, kivitelezés során arra törekszünk, hogy kérései maradéktalanul megvalósuljanak.

A tervezést több katalógus, valamint öltözködési tanácsadó is segíti, akik segítenek kiválasztani az anyagkollekcióból a leginkább megfelelő alapanyagot, ruházati kiegészítőket is. Anyagaink között a legdrágább márkás anyagoktól, a kevésbé ismert gyártók olcsóbb, de szintén kiváló minőségű alapanyagáig szinte minden változatot megtalál, így azt mondhatnánk, a döntés egyszerű lesz, pedig a választék miatt korántsem az.

Szinte, mint a LEGO-t, úgy válogathatja össze komplett ruházatát, külön kiválaszthatja a gombokat, a zakó mandzsetta stílusát, a gallér stílusát, a gombolás irányát, a zsebek formáját, és számát, és még sorolhatnánk!
Ha igénye van rá, nálunk tényleg Ön teszi össze a ruházatát!

Miután a terv megszületett, több próba után veheti át tőlünk az Ön méretére készült ruházatot.
Öltönyeink egyesítik a kifinomult eleganciát a garantált minőséggel és kényelemmel, versenyképes árakon.
Öltönyéhez szalonunkban ruházati kiegészítőket is választhat, mint: díszzsebkendő, gomb, kitűző, mandzsettagomb, nyakkendő, nyakkendőtű, nyaksál, öv, nadrágtartó, spanyolöv-szett, stb.

Kiemelkedő választékot tartunk mellényekből, ingekből, szmoking ingekből, de cilindert, és exkluzív lakkcipőket is tartunk a tökéletes megjelenése érdekében.

Alkalmi, esküvői öltönyök kölcsönzése:
Amennyiben egy adott rendezvényre szeretne csak felöltözni, úgy erre is módja van.
Komoly alkalmi, és esküvői öltönyválasztékkal rendelkezünk, amelyek nagy része kölcsönözhető.

Miért is venne öltönyt egy alkalomra?
A kölcsönzéssel az eredeti ár töredékéért tudja biztosítani egy adott rendezvényen az alkalomhoz illő megjelenését, és ha ez tényleg nem rendszeres, miért is fizetne ennél többet.

Temetésre is kölcsönözhetők öltönyeink, talán ez a leggyakoribb eset, hogy esetleg stílusunktól eltérően elegánsan kell megjelennünk. Ilyenkor jön jól a kölcsönzés.

Öltöny méretre igazítás:
Mivel a kölcsönözhető öltönyeink többnyire konfekció méretek, ezért előfordulhat, hogy a kikölcsönözni kívánt öltöny igazításra szorul. Ilyen esetekben kisebb mértékű alakítást végzünk a tökéletes megjelenés érdekében.
A kölcsönözhető kollekciónk esetében nagyobb alakításra, átalakításra nincs lehetőség, a kollekció fazonmegtartásának érdekében, ezt csupán alakításra, vagy átalakításra hozott öltönyök esetében tudjuk megtenni. Ezekben az esetekben viszont bármilyen öltönyigazítási, alakítási, vagy átalakítási kérést teljesítünk.

Egyedi szolgáltatásunk:
Bálra, esküvőre, üzleti –és protokolláris eseményekre vállaljuk a család, ill. párok „összeöltöztetését”, ruházatuk harmonizálását. A férfiaknak pl. nyakkendő-díszzsebkendő szett, a hölgyeknek a férfiak kiegészítőivel színben harmonizáló nyaksál stb.

Alkalmi és esküvői öltönyök méretre készítése, kölcsönzése.

 

1072. Bp. Akácfa u. 41.  Telefon:  06-1 / 478-0000; Mobil:  06-20/ 478-0000; 06-30/ 478-0000

Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon

Ruhaklinika ruhaalakítás, ruhajavítás, ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum  - lakossági szolgáltatások
Hő és hangszigetelőfüggöny - térelválasztók