Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Szabóság - ruhajavítás
Talár méretre készítés
There are no translations available.

Talár méretre készítés, talársapka, talársapka bojt csoportok részére is!
Egyetemi talár, rektori talár, hierarchizálva, minőségi, légáteresztő anyagból.

Corvinus-Egyetem-hallgati-talr 01Az egyetemi évek talán a legmeghatározóbbak életünkben, életre szóló kapcsolatok, barátságok születnek, hogy a végén ezernyi élménnyel, és egy diplomával gazdagabban egyszer csak vége szakadjon a jó világnak, és elinduljunk az élet rögös útján.

A mai okos telefonos világban persze nem nehéz emlékeket gyártani, azonban konkrét tárgyi emlék, amit később megcirógatva felidézhetünk vidám élményeket, igen kevés akad.

Ilyen emlék lehet a főiskolai, egyetemi talár, talársapka, melldísz, ami a friss diplomásokat az egyetemen, főiskolán töltött évekre fogja emlékeztetni.

Talár méretre készítés csoportok részére is:
Szabóságunk talárok, talársapkák méretre készítésével foglalkozik, csoportos megrendelői igényekre szakosodva.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a csoportos megrendelések magas színvonalú teljesítésében Magyarországon, és Európában egyaránt. Megrendelőink között főiskolák, egyetemek, kórusok, állami intézmények és különböző lovagrendek is megtalálhatók.

Az általunk készített talárokra jellemzői:

Talárjaink, palástjaink népszerűek az egyetemi megrendelők között, mert kellemes tapintású légáteresztő anyagokból készülnek, ami még kánikulában is kellemesen hűs viselet.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a hagyományos – klasszikus – talárok tervezésében, készítésében, de modern, színben és fazonban is a klasszikustól eltérő talárokat is gyakran kérnek tőlünk. Számos egyetemnek mi terveztük meg a talárját, igény szerint ruházati elemekkel megkülönböztetve a hierarchia különböző szintjeit.

Talársapkák, bojtok:

A komplett talárok mellett talársapkák és díszítő bojtok széles választékával rendelkezünk, melynek köszönhetően a talár kiegészítők színben, és fazonban is harmonizálhatók a talárdíszítő betéteivel, fazonjával.

A minőségi alapanyagok felhasználása, a lelkiismeretes, és minőségi kidolgozás eredményeként megrendelőink elégedetten, de leginkább kellemesen érzik magukat életük talán legfontosabb eseményén. Ami nem éppen elhanyagolható szempont.

Fulladozni a napon egy zárt, rosszul szellőző ruhában nem épp a legkellemesebb dolog. Az egyetemi talárok készülhetnek teljesen egyedi kivitelben, 100%-ban követve megrendelőink igényeit, akár személyre szabott díszítéssel, monogramhímzéssel is kivitelezhetjük.

A talár mellrészére elkészítjük a hímzett díszítést, akár az iskola emblémáját, logóját, mely az iskolai ajándékboltok számára is megrendelhető.

Ha tehát a diplomaosztóra mind a végzős diákok, mind a tanári kar, az igazgató, és a dékán talárjának a megvalósításán gondolkoznak, mindenképpen keressenek meg bennünket, kérjenek árajánlatot tőlünk.

Ha fontos a minőség, ha fontos a presztízs, egészen biztosan fogunk tudni olyan ajánlatot adni, ami az Önök számára is ugyanúgy vonzó lesz, mint amilyen vonzó volt eddigi megrendelőink számára.

Talárok, talársapkák, talársapka bojtok széles választékával várjuk, valamint alapanyagokból is bőséges választékkel rendelkezünk. Színek és fazonok széles választékát kínáljuk. Az öltözékhez fehér kesztyűt is vehet szolid áron többféle méretben, és fazonban a diploma átvételénél kötelező kézfogáshoz.

Az összeállításban, a csoportos megrendelések kiszolgálásában is nagy tapasztalattal rendelkezünk, a vállalt határidőket minden esetben betartjuk, a kivitelezés ütemezését szerződésben rögzítjük.

Csapatunk professzionális méretes, és alakító szabókból áll, akik közül nem egy szakember évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Professzionális gépparkunk lehetővé teszi a magas minőségű és hatékonyságú munkavégzést. Mindent megteszünk azért, hogy a diplomaosztó mindenki számára felejthetetlen emlék legyen.

Talár méretre készítés, talársapka, talársapka bojt csoportok részére is!

Energy Öltönyszalon és Kosztüm Szabóság 

 

1072. Bp. Akácfa u. 41.  Telefon:  06-1 / 478-0000; Mobil:  06-20/ 478-0000; 06-30/ 478-0000

Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon

Ruhaklinika ruhaalakítás, ruhajavítás, ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum  - lakossági szolgáltatások
Hő és hangszigetelőfüggöny - térelválasztók