Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Szabóság - ruhajavítás
Bőrruházat díszítés, hímzés

Ki ne látott volna csodás hímzést egy-egy bőrdzseki hátulján, motoros bőrszerelésen, vagy bőrruhán? Ha szeretne is ilyet, a legjobb helyen jár nálunk! Vállalunk összetett díszítési és hímzési munkálatokat mindennemű bőrruházatra!

motorosdzseki hímzés

 

Bőrruházat hímzés, díszítés a belvárosban

 Név, cégnév feliratozás, logóhímzés, monogramozás, bonyolultabb grafikai hímzések bőrruhára, bőrkabátra, bőrdzsekire akár hozott minta alapján is! Különleges kéréseit is teljesítjük!

Egyéb bőrruházat díszítési lehetőségek:

patentozás, szegecselés, rátétek készítése, hímzése, és minden más hímzéssel és díszítéssel kapcsolatos munkák bőrkabátra, bőrzakóra, bőrnadrágra és egyéb bőrruházatra magas színvonalon!

Bőrruházat díszítés, hímzés:

A motoros társaságok összetartozásuk jeleként azonos applikációt – hímzett logót, vagy grafikát hordanak dzsekijük hátulján, aminek a megtervezését, elkészítését, és felvarrását is vállaljuk.

Vállaljuk továbbá különböző hímzések, díszítő hímzések, grafikák hímzését bőrkabátra, bőrdzsekire, és bármilyen más bőrtermékre. Név, cégnév feliratozás, logóhímzés, monogramozás, rátétek készítése, hímzése, és minden más hímzéssel és díszítéssel kapcsolatos munkák bőrkabátra, bőrzakóra, bőrnadrágra és egyéb bőrruházatra bonyolult grafikák - hozott minták alapján is, magas színvonalon!

 

 

1072. Bp. Akácfa u. 41.  Telefon:  06-1 / 478-0000; Mobil:  06-20/ 478-0000; 06-30/ 478-0000

Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon

Ruhaklinika ruhaalakítás, ruhajavítás, ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum  - lakossági szolgáltatások
Hő és hangszigetelőfüggöny - térelválasztók