Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Szabóság - ruhajavítás
Hagyományőrző ruha méretre készítés

Hagyományőrző ruhák, zsinóros ruházat méretre varrása igényesen.
Férfi-női-gyerek Bocskai öltöny, Petőfi, Atilla, huszár egyenruha, díszmagyar.

Hagyományőrző ruha méretre készítésDíszmagyar, Bocskai öltöny, Petőfi, Atilla, huszár egyenruha - zsinóros öltözetek kézműves kidolgozottsággal, egyedi, kézzel varrott zsinórozással. Mivel minden öltözetet egyedileg készítünk el, Ön nem egy készterméket kap, van beleszólása a készülő ruházat irányításába.

Ön hozza a döntést az alapanyagok, a fazon kiválasztásánál, mi pedig megvalósítjuk elképzeléseit. Ha azonban korhű hagyományőrző ruházatot szeretne, akkor szigorúan ragaszkodni kell a viselet eredeti formátumához.

Korhű, vagy modernebb fazon, ez inkább az Ön döntése, mi „csak” megvalósítjuk.

Igazán elmondható, hogy a tradicionális hagyományőrző ruházat remekül kombinálható modern elemekkel, így egy elegáns öltöny, vagy kosztüm is lehet úgy a modern üzleti életben egy mindennapos használati elem, mutathat remekül egy tárgyalóasztalnál, amelyen azért zsinóros népi motívumok is fellelhetők.

Rendkívül elegáns, főleg hófehérben, és azért a nemzeti érzületet is hordozza magán, jelzi, hogy viselője tiszteli a hagyományos értékeket, tradíciókat, még ha a maga modern felfogásában is.

Ha tehát hasonló gondolatoktól vezérelten egy hagyományőrző zsinóros kosztüm, öltöny, kabát, nadrág vagy csak egy mellény megvásárlásán gondolkozik, jöjjön el hozzánk, nézzen körül.

Ruházati tanácsadónk segít kiválasztani Önnek a tervéhez legmegfelelőbb öltözetet, az alapanyagokat, rögzíti a változtatásokat, amelyekkel még egyedibb öltözetet kaphat a végén.

Majd következik néhány ruhapróba, és hamarosan már viselheti is büszkén a teljesen az Ön méretére szabott hagyományokhoz kötődő zsinóros ruhadarabot.

Magyaros népviselet, hagyományőrző ruhák készítése igényes anyagokból korhű kivitelezésben, a belvárosban, hét végén is hosszított nyitva tartással.

Az öltözeteket kézműves kidolgozással, extra minőségű alapanyagokból, méretre készítjük el.

Pár öltözet, melyeket készítettünk már: Bocskai öltöny, Bocskai kosztüm, gyerek Bocskai, Prímás mellény, néptánc ruha, huszár egyenruha (mente, dolmány, csizmanadrág), kocsisruha, fogathajtó ruha, dámalovagláshoz korhű öltözet, parádés kocsis egyenruha, Walden (erdész, hajós, bányász) valamint férfi-, és női népviseletek.

Zsinóros esküvői ruházat készítése:
Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a magyaros ruházatban tartott esküvők is, amikor a házasulandó felek zsinóros esküvői ruhában válnak eggyé, tisztelegve a régi magyar hagyományoknak. Bocskai ruha Bocskai kosztüm, gyerek Bocskai öltöny egymással harmonizáló kivitelben!

Egyik fontos szolgáltatásunk a násznép összeöltöztetése, akár csak pár harmonizáló ruhadarabbal, de a házasulandó felek, és a koszorúslányok összeöltöztetése is ma már egyre elterjedtebb.

Ha tehát korhű, minőségi zsinóros öltözetet szeretne, fáradjon be hozzánk, és méretére elkészítjük.

Hagyományőrző ruhák, zsinóros ruházat méretre varrása igényesen

Energy Öltönyszalon és Kosztüm Szabóság 

 

1072. Bp. Akácfa u. 41.  Telefon:  06-1 / 478-0000; Mobil:  06-20/ 478-0000; 06-30/ 478-0000

Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon

Ruhaklinika ruhaalakítás, ruhajavítás, ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum  - lakossági szolgáltatások
Hő és hangszigetelőfüggöny - térelválasztók