Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Szabóság - ruhajavítás
Férfi gyászruha, temetési viselet – fekete öltöny - méretre készítés, kölcsönzés

Férfi gyászruha, fekete temetési öltöny, méretre készítés, kölcsönzés.
Kiegészítők: fekete selyem zsebkendő, ékszermellény, selyem ingek, nyakkendők.

Férfi gyászruha, temetési viselet – fekete öltöny - méretre készítés, kölcsönzésSajnos mindenki életében eljön a pillanat, amikor a számára legfontosabbak közül veszít el valakit.
Az elhunyt emlékének a tiszteletére sokakban merül fel – életükben először – hogy a gyász időszakára gyászruhát készíttetnek, amit azután emlékként őriznek meg, és csak halottak napján bújnak ismét bele, amikor friss virágot helyeznek az elhunyt sírjára.

Mivel kimondottan gyászruhák, temetési öltönyök csak igazán kevés helyen, és korlátozott méretben kaphatók, így szabóságunk egyedi készítésű gyászruhák, temetési öltönyök készítésével igyekszik ezt a hiányt pótolni. Szabóságunk rövid határidővel készít a gyász időszakára temetési öltönyt, gyászruhát, nyújtott-telt-body méretekben is. Bármilyen extra kérést is teljesítünk.

Az alkalomhoz illő kiegészítőkkel is tudunk szolgálni – fekete selyem zsebkendő, ékszermellény, fekete csokornyakkendő, illetve prémium minőségű fekete selyem ingek, mandzsettagombok, brossok, és lakkcipők.

Több, mint 30 féle zakó-, és 10 féle nadrágfazon áll a rendelkezésére, több száz kiváló minőségű alapanyag, méretes szabóink évtizedes tapasztalata, valamint a magasabb minőségi igényeket is kielégítő gyártási technológia szavatolja, hogy az általunk készített gyászruha, öltöny kiváló mérettartású, minőségű, és kidolgozottságú lesz.

Férfi gyászruha, temetési öltöny kölcsönzés:
A mindennapi életben többségünk nem jár öltönyben. A laza, sportos viseletek kedvelőinek egy ilyen szomorú családi esemény fejtörést okozhat, felkészületlenül érheti őket, hiszen többnyire a ballagáson volt rajtuk utoljára öltöny.

Sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy erre az alkalomra öltönyt csináltassanak, de valószínű erre nem is lenne idő. Egy öltöny készíttetése a próbákkal együtt ugyanis tovább tart, mint a szertartásig terjedő idő, de azért van megoldásunk erre a problémára is.

Szalonunkban 80 %-ban kész öltönyeinkből válogathat, amit be tudunk fejezni időben, ill. kölcsönözhet is öltönyt nálunk.

Kisebb igazítást a kölcsönzendő öltönyön is elvégzünk, hogy a szertartáson kifogástalan legyen a megjelenése.

Várjuk szalonunkban!

Férfi gyászruha, temetési viselet – fekete öltöny - méretre készítés, kölcsönzés

Energy Öltönyszalon és Kosztüm Szabóság 

 

1072. Bp. Akácfa u. 41.  Telefon:  06-1 / 478-0000; Mobil:  06-20/ 478-0000; 06-30/ 478-0000

Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon

Ruhaklinika ruhaalakítás, ruhajavítás, ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum  - lakossági szolgáltatások
Hő és hangszigetelőfüggöny - térelválasztók