Szabóság - ruhajavítás
Méretes szakember

Megrendelések felvételénél közreműködés; méretvétel; szabásminta készít(tet)ése a modellezővel (együtt) a megrendelt fazon  kiszabása (nehéz alkat esetén > próbaanyagból), levarrása; a próbákon való helytállás; az elkészült öltözet átadása.

A munkakezdés első hónapjaiban (3-6 hó) a kitartására feltétlen szüksége lesz!
6-12 hónap kell ahhoz, hogy az elvárt megbízhatósági és magas minőségi követelményeknek eleget tudjon tenni, és úgy tudjon  teljesíteni, ahogy azt az igényes ügyfeleink a cégünktől és Öntől is elvárják.

“Felavatva” akkor lesz, ha visszatérő megelégedett ügyfelei lesznek, akik megbíznak Önben, és az Ön szakértelmére, a kézműves munkájára tartanak igényt.
Az átadások után erkölcsi elismerés az ügyféltől is (ajándék, borravaló) + magas minőségi, megbízhatósági, átadási prémiumot fizetünk!

A megegyezések és a várható ügyfélforgalom alapján történő munkakezdés és befejezés, Beosztások, helyettesítések, a bejelentkezett megrendelők kiszolgálásához szükséges létszám figyelembe vételével, hetente előre egyeztetéssel!
Bosztások > Hét közbeni pihenőnapok; megegyezés alapján hétvégén 1 nap ügyelet vállalásával, hosszú hétvégék kiadása
Vidékről 2 naponta is be lehet járni. (folyamatos műszak > 1 munkanap-1 pihenőnap) megfelelő munkamennyiség és otthoni felszerelt műhely esetén a munkát haza is lehet vinni.

Lehetőség van másodállásban, délutánonként ill. hétvégén is dolgozni.

Előrelépési lehetőség:
Az újonnan jelentkező szakember az alábbi betanulási folyamaton fog végighaladni.

Ruhaklinika

1.    Alakító varró -  széria tapasztalattal rendelkező új kollégánkat átképezzük az egyedi ügyféligényeknek megfelelő alakító szakemberré – egyszerűbb alakításokat végez.
2.    Alakító szabó – bonyolultabb alakításokat is rábízunk, ilyenkor a beigazítások, átszabás, varrás (próbák) is az ő feladata.
3.    Alakító szabó csoportvezető –  nagy gyakorlat, megbízhatóság, speciális ismeretek (tecnológia, segédanyagok) a csop.vezető által elvégzett munka minősége megfelel a magas minőségi és határidős követelményeknek (leterheltségek figyelése, munkák ütemezése). Képes példát mutatni, és türelmesen elmagyarázni, megmutatni és számon kérni a munkát és a minőséget, a csoportjától, kollégáktól.
4.    Szakmai műszakvezető operatív (szakmai) munka.
A Ruhaklinikában az alakító szabókat, szakembereket, csoportvezetőket segíti és irányítja a szakmai munkában.
(GYEK ; munkamódszerek, technológia, beszerzések – MEO stb.) megteremtésében.
5.    Adminisztratív műszakvezető – szakmai affinitás szükséges, a feladat „az emberek kezelése"  munkák ütemezése, beosztások elkészítése, leterheltség figyelése.

Méretes, rendelt szabóság

6.    Szabó - női vagy férfi – önállóan, méretre készít öltözéket, a szabást együttműködve a „mester szabó” felügyelete mellett végzi – szükséges szakmai tapasztalat: 2-5 év

7.    Szabómester –

- szükséges szakmai tapasztalat: 5-8 év

8.    Szabómester csoportvezető

- szükséges szakmai tapasztalat: 8-15 év

9.    Mester szabó
- szükséges szakmai tapasztalat: 15-30 év


Fényképes önéletrajzokat, motivációs levél kíséretében a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre várjuk.

Skype elérhetőség: forraipeter

 

1072. Bp. Akácfa u. 41.  Telefon:  06-1 / 478-0000; Mobil:  06-20/ 478-0000; 06-30/ 478-0000

Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon

Ruhaklinika ruhaalakítás, ruhajavítás, ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum  - lakossági szolgáltatások
Hő és hangszigetelőfüggöny - térelválasztók