Szabóság - ruhajavítás
Télből a nyárba

Téli tengerparti esküvő, házassági évforduló vagy csupán a megérdemelt nyaralás?

 

Nincs is annál jobb, mint pálmafák alatt gyönyörködni a tengerparti naplementében, míg az otthoniak fáznak és vacognak. A téli szezonban nyaralóknak azonban szembe kell néznie azzal a problémával, hogy a trópusi időjáráshoz megfelelő szellős, lenge ruházatot télen nem lehet kapni a boltokban. Ha a saját ruhatárában nem talál alkalomhoz illő darabot, akkor keresse fel szabóságunkat és segítünk!

 

 

 

Női kánikula öltözetek készítése

Női kánikula ruha készítése

 

Lenvászon, hűvös gyapjú, könnyű, gyűrt nyári anyagok, muszlin, selyem – bármilyen anyagot is választ, mi elkészítjük belőle nyári viseletét, mely elegáns és  kellően lenge, szellőző így a kánikula idején is hordható.

Hűvös gyapjúszövetből nyári kosztüm készülhet világos színekben, selyemből, muszlinból blúz, ruha, tunika, lenvászonból lenge nadrág, rövid ujjú vagy ujjatlan blézer. Hamar a nyaralás kedvencévé válhat a lenvászon összeállítás, amelyet az ön igényei szerint méretre készítünk el önnek. A-vonalú, egyenes vagy hagyma szoknya, sort vagy mellé válasszon rövid ujjú, lenge blézert, ujjatlan felsőt, de a térdnadrág – tunika kombinációt is remekül kihasználhatja. A nyár divatszínei, piros, narancs, sárga, kockás, mintás szövetek, széles anyagválasztékunkból egész biztosan megtalálja az ízlésének megfelelőt.

Továbbra is népszerű és nagyon nőies viselet a gyűrt anyagból készült, indiai hatású ruha, ingblúz. Legyen divatos és érezze magát jól a legnagyobb melegben is!

Ha egy elegáns, és mégis kellemes nyári öltözetre vágyik, ami pontosan az Ön méretére van szabva, jöjjön el hozzánk, és mi ebből a kellemes alapanyagból könnyű nyári, ruházatot készítünk Önnek! Választhat nyári katalógusainkból, de hozhat fényképet, akár rajzot is, mi elkészítjük a kívánt ruhadarabot.

 

 

 

Férfi alkalmi viselet

Férfi nyári öltöny, kánikula öltözet, tengerparti esküvő

 

A klubzakó sportosan elegáns, szellős kelméből készült kényelmes viselet, amely tökéletes tengerparti eleganciát nyújt. Egy jó klubzakó sokszor elegánsabb, mint egy öltöny. Legyen akár egysoros, akár kétsoros, nagyon eredeti és férfias viselet. Készíttessen méretre finom, könnyed nyári kelméből klubzakót szabóságunkban, az idei trendeknek megfelelően, vagy a hagyományos, angolos vonalat követve.

 


Ebben egészen biztos sikere lesz szíve hölgye mellett. Elegáns méretre készített inget, és még elegánsabb öltözék kiegészítőket kínálunk hozzá, amelyekkel teljessé teheti megjelenésének összképét, harmóniáját. Hölgyek számára elegáns hófehér blézert, vagy kosztümkabátot ajánlunk, hozzá illő elegáns fehér szoknyával, kiegészítőkkel.

 

 

 


 

 

Párok összeöltöztetése

Könnyű, légáteresztő anyagú len, selyem ruhák, öltözetek pároknak. Szalonunkban széles anyagválasztékból válogathat, több száz féle anyagunk van raktáron, illetve mintakönyvekből márkás, angol, francia, olasz anyagokat tudunk rendelni az ön számára. Munkatársaink segítenek kialakítani az alkalomhoz illő öltözetpárokat az ön igényeinek megfelelően. Egyszínű és mintás szövetek, széles anyagválasztékunkból egész biztosan megtalálja az ízlésének megfelelőt.

Tengerparti esküvő ruha

 

 

 

1072. Bp. Akácfa u. 41.  Telefon:  06-1 / 478-0000; Mobil:  06-20/ 478-0000; 06-30/ 478-0000

Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon

Ruhaklinika ruhaalakítás, ruhajavítás, ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum  - lakossági szolgáltatások
Hő és hangszigetelőfüggöny - térelválasztók