Szabóság - ruhajavítás
Cégeknek - Gyakran ismételt kérdések
There are no translations available.

Szabóságunk formaruha gyártásával és kölcsönzésével is foglalkozik.

Szalonunkban méretre készítünk kézműves kidolgozással öltönyt, kosztümöt, inget, blúzt, mellényt, nyakkendő, nyaksál, sál stb.

További információkért érdeklődjön formaruha Managerünknél.

Image

 

Formaruha gyártással kapcsolatban érdeklődöm. Cégünk alkalmazottainak szeretnénk ingblúzokat és ingeket készíttetni meglévő gyártmányrajzok alapján. Részletes műszaki dokumentációval nem rendelkezem, így a szabásminta-szerkesztését és a szériázás, valamint a szabás műveleteit Önökre bíznánk. Körülbelül 90-100 késztermékre lenne szükségünk. Tudják vállalni, kb. 1 hónapos határidővel?

Méretre való készítéskor az öltözékeket kézműves kidolgozással készítjük el, 1–2 próbával. A normál vállalási határidőnk 2-4 hónap. Sürgős esetekben, felár felszámolása mellett, tudunk rövidebb határidővel is munkát vállalni, de ez mindig előzetes egyeztetést igényel, mert igazodnunk kell a folyamatban lévő egyéb munkák határidejéhez.

Cégünk részére szeretnénk készíttetni, felnőtt ember nagyságú kabalafigura jelmezt. Szeretnénk tudni, hogy Önök vállalják-e a tervezést is, illetve, hogy a gyártás kb. mennyi időt vesz igénybe. (?) A jelmeznél fontos, hogy tisztítható legyen, mert azt főként kültéren fogjuk használni.

Köszönjük, hogy kérdésével, ajánlatkérésével megkeresett bennünket. Örömmel állunk rendelkezésére a jelmez tervezésénél és gyártásánál is. Egy-egy jelmezt általában 4-6 hét alatt tudunk elkészíteni.

Szeretnék érdeklődni, hogy profi mikulás jelmez készítését is vállalják-e? Ha igen, milyen tartozékok vannak hozzá? Mikorra tudnák elkészíteni?

Bármilyen jelmezt elkészítünk az Ön elképzelései szerint, így természetesen mikulás jelmez készítését is vállaljuk. A jelmezhez nadrág, kabát, öv és sapka tartozik. A rendelést 50% előleg befizetése után kb. 1 hónapon belül tudjuk elkészíteni.

 

gyik1