Szabóság - ruhajavítás
Termelés
There are no translations available.

Termelés feladatok :   alakító-varróként


A megrendelőkön , méretre alakításoknál , betűzések ; és az értékesítési adminisztrátornak részletesen bediktálni a munkaműveleteket . A munkalapokon dokumentált alakítás, javítás elvégzése,az előkészítővel , műszakvezetővel történő egyeztetéssel; és a határidőre elvégzett, minőségi  munka átadása az ügyfélnek.

A beilleszkedés 2-4 hét, az első 3 hónap nehéz (betanulási pótlék), a helyi munkamódszereket ,segédanyagokat ,technológiákat ,helyi szokásokat el kell sajátítani!
6-12 hónap kell ahhoz, hogy úgy “profi” módon tudjon teljesíteni, ahogy azt, az igényes ügyfeleink elvárják Öntől (a cégtől), annak érdekében ,hogy legközelebb is Önt
(a Ruhaklinikát) keressék újra.A Feladat : méretes szakemberként


Megrendelések felvételénél közreműködés; méretvétel; szabásminta készít(tet)ése a modellezővel (együtt) a megrendelt fazon  kiszabása (nehéz alkat esetén > próbaanyagból) , levarrása; a próbákon való helytállás; az elkészült öltözet átadása

A munkakezdés első hónapjaiban  (3-6 hó)a  kitartására feltétlen szüksége lesz !
6-12 hónap kell ahhoz, hogy az elvárt megbízhatósági és magas minőségi követelményeknek eleget tudjon tenni, és úgy tudjon  teljesíteni, ahogy azt az igényes ügyfeleink a cégünktől és Öntől is elvárják.

“Felavatva” akkor lesz, ha visszatérő megelégedett ügyfelei lesznek, akik megbíznak Önben és  az Ön szakértelmére , a kézműves munkájára tartanak igényt .
Az átadások után erkölcsi elismerés az ügyféltől is (ajándék, borravaló ) + magas minőségi ,megbízhatósági , átadási prémiumot fizetünk !

A megegyezések  és a várható ügyfélforgalom alapján történő munkakezdés és befejezés , Beosztások, helyettesítések, a bejelentkezett  megrendelők kiszolgálásához szükséges létszám figyelembe vételével, hetente előre egyeztetéssel !
Bosztások > Hét közbeni pihenőnapok ; megegyezés alapján hétvégén 1 nap ügyelet vállalásával ,hosszú hétvégék kiadása
Vidékről 2 naponta is be lehet járni .(folyamatos műszak >  1 munkanap-1 pihenőnap) megfelelő munkamennyiség és otthoni felszerelt műhely  esetén a munkát haza is lehet vinni .
Lehetőség van a másod állásban, délutánonként ill. hétvégén is dolgozni .

 

Karrier - Ruhaklinika, ruhajavítás