Szabóság - ruhajavítás
Szmoking ing
Szmoking Ingek

A szmoking ing az ingek egy speciális típusa.

A hagyományos ingektől a gallér állása és a mellrész kidolgozása különbözteti meg. Jellemzője, hogy az állógallér végei határozott szögben lehajlanak. A szmoking ingek duplamandzsettával stílusosak, amelybe nemesacél, drágakő, ezüst vagy arany mandzsettagomb kerül. A mellrészén gombok nélküli változatához speciálisan erre a célra készített díszgombok tartozhatnak. A szmoking ingek színe a leggyakrabban tört fehér, ez illik a fekete szmokingokhoz. Színes szmokingok esetében az ing színe a szmoking színével harmonizál. Szmoking inget csak és kizárólag csokornyakkendővel lehet viselni. Szmoking inghez spanyolöv viselhető (de nem kötelező kísérője), amely anyagában és színében a csokornyakkendő színéhez illeszkedik, és a hajtások rajta felfelé néznek. Szmokingos viselethez is jól passzol a díszzsebkendő, amely színében és anyagában vagy az inghez, vagy a nyakkendőhöz illeszkedik.

 

A szmoking ingek mellrészének kidolgozása lehet piés, zsabós, vagy betétes – (lurexes) ezüstszálas bevarrással.
Készülhetnek díszgalléros kivitelben, gombolásuk lehet díszgombokkal, vagy rejtett gombolással megoldva.

Piés szmoking ing

 

Ing fodor díszítéssel
(zsabós szmoking ing)

 

 Dupla galléros szmoking ingek


Piés szmoking ing ekru zsabos_szmoking_ing

Dupla galléros szmoking ingek

 

  • 5 piés fehér színű szmoking ing
  • Anyagösszetétel: 50% pamut, 50% viszkóz
  • Tisztítás: könnyen kezelhető, mosógépben mosható

A piés szmoking ing mellrészére párhuzamos hajtások vannak varrva, ami egészen elegáns összképet ad az öltözéknek. Ajánljuk különleges alkalmakra, esküvőkre, társasági megjelenésekre.

 

  • Három-három sor masnival díszített
  • Anyagösszetétel: 50% pamut, 50% viszkóz
  • Tisztítás: könnyen kezelhető, mosógépben mosható

A zsabós szmoking ing mellrészére párhuzamos fodrok vannak varrva, ami különlegesen elegáns összképet ad az öltözéknek. Ajánljuk különleges alkalmakra, esküvőkre, társasági megjelenésekre.

 

  • Dupla galléros szmoking ing
  • Rejtett gombolás
  • Fehér és tört fehér színben

A díszgalléros szmoking ingek gallérjára egy kisebb, másik gallér van varrva, amitől különlegessé válik az ing gallérjának megjelenése. Ezt a szmoking inget különleges alkalmakra, esküvőre, társasági megjelenésekre ajánljuk.

 

 Szmoking ingek képgaléria

Kapcsolódó keresések: szmoking kölcsönzés, alkalmi ing, társasági ing, szmoking ingek, szmoking bérbeadás, ing, állógalléros ing, esküvői ing, alkalmi ing, ingek, dupla mandzsettás ing, dupla galléros ing, bérelhető szmoking, fehér szmoking, ruha kölcsönzés, ekrü szmoking, szmoking ing, díszgombos ing, frakk ing, ing méretre készítés, ing átszabás...

 

1072. Bp. Akácfa u. 41.  Telefon:  06-1 / 478-0000; Mobil:  06-20/ 478-0000; 06-30/ 478-0000

Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon

Ruhaklinika ruhaalakítás, ruhajavítás, ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum  - lakossági szolgáltatások
Hő és hangszigetelőfüggöny - térelválasztók