Szabóság - ruhajavítás
Szmokingok

 Fekete szmokingok

A klasszikus szmoking fekete, egysoros, spicces- vagy sálgalléros, de mára kétsoros és színes modern változatok is léteznek már, színes szmokingot főleg a szórakoztatóiparban előadóművészek viselnek. A szmokinghoz mellény vagy széles selyemöv és csokornyakkendő dukál. A szmoking ing fehér vagy krémszínű, gallérjának csücskei visszahajtottak. A szmokingnadrág egyszerű, színében passzol a szmokinghoz, a klasszikus darabok esetében a nadrágszárát mindkét oldalán csík díszíti. Redingot is tartunk készleten, ez az eredetileg lovaglókabátként viselt öltözet, igazán elegáns viselet társasági eseményeken.

 
Western szmokink klasszikus gallérral
Western szmoking klasszikus gallérral
 
Sálgalléros, 1 gombos szmoking
Sálgalléros szmoking
 
Spicces, 2 gombos szmoking
Szmoking spicces gallérfazonnal
 
Redingot kölcsönzés
Hosszított fazonú Redingot

Fehér - ekrü szmokingok

A klasszikus szmoking fekete, azonban az idők folyamán kialakult a törtfehér – krémszínű – szmokingok viselésének hagyománya is, főleg forró nyári estéken, és mediterrán tájakon. Esküvői alkalomra a leg elegánsabb vőlegényöltöny a fehér szmoking, exkluzív megjelenésével a vőlegény különlegessé teszi ezt a fontos eseményt. A szmoking nyári változata a dinner jacket, amely törtfehér zakót jelent fekete nadrággal viselve. A kabát reverje speciális, fényes selyemből készül, ennek formája lehet spiccelt vagy sálgallér szabású.

 
Sálgalléros ekrű szmoking
Sálgalléros ekrű szmoking
 
Sálgalléros, 3 gombos szmoking
Sálgalléros szmoking
 
Ekrü spicces vőlegény szmoking
Vőlegény szmoking
 
Ekrü spicces, 2 gombos szmoking
Ekrü szmoking

Színes szmokingok – színpadi ruha, fellépő ruha

A színházi, színpadi világban, ahol az extra megjelenés szinte kötelező, egyre nagyobb teret hódítanak a színes szmokingok. Extravagáns, mégis elegáns megjelenést kölcsönöz egy kék, vagy bordó szmoking, amelyhez színben harmonizáló mellény, csokornyakkendő, és lakkcipő dukál. A kabát hajtókája itt is speciális, fényes selyemből készül, a rever formája lehet spiccelt vagy sálgallér szabású.

Bordó, sálgalléros, egysoros szmoking
Bordó, sálgalléros, egysoros szmoking
Királykék sálgalléros, szmoking
Királykék sálgalléros, szmoking
Pink spicces, 1 gombos szmoking
Rózsaszín spicces gallérfazonú szmoking
Vörös, spicces, 1 gombos szmoking
Vörös spicces gallérfazonú szmoking

 

Kapcsolódó keresések: szmoking készítés, szmoking kölcsönzés, szmoking, szmokingok, bérelhető szmoking, fehér szmoking, ruha kölcsönzés, ekrü szmoking, bordó szmoking, szmoking alakítás, szmoking mellény, szmoking bérlés, esküvői öltöny, vőlegény öltöny, szmoking ing, szmoking méretre igazítás,...

 

1072. Bp. Akácfa u. 41.  Telefon:  06-1 / 478-0000; Mobil:  06-20/ 478-0000; 06-30/ 478-0000

Cégcsoportunk:
Energy Szabóság és Divatszalon

Ruhaklinika ruhaalakítás, ruhajavítás, ruhatisztítás
Szolgáltató Centrum  - lakossági szolgáltatások
Hő és hangszigetelőfüggöny - térelválasztók